Frisörbälte

Våra duktiga frisörelever utför elevbehandlingar som klippning, färgning, slingor och permanent.

Välkomna att boka tid!

Välkommen till Frisörsalongen på Möckelngymnasiet Karlskoga. Här kan du klippa, färga, permanenta och slinga ditt hår. Det är eleverna på Frisörprogrammet som utför behandlingarna.

Vi följer läkemedelsverkets rekommendationer & gör därför inga kemiska behandlingar som vidrör/appliceras på hårbotten på någon under 16 år.

Salongen drivs i utbildningssyfte så att våra elever ska få möta kunder i en verklig miljö. Det finns alltid utbildade lärare med branscherfarenhet på plats för att ge eleverna råd och kontrollera slutresultatet. Eleverna tränar också på försäljningssituationer och sköter med handledning kassasituationen. Vi tar även betalkort. Vi utför alla slags behandlingar (ej löshår) på elevnivå, vilket kan ta lite längre tid än på en vanlig salong. Våra samarbetspartners detta läsår är Lanza och Matrix.

Välkomna att boka tid på telefon 0586-612 79. Om vi ej svarar har vi troligtvis lektion i någon annan sal. Ni når oss säkrast på onsdag fm samt torsdagar.

Prisexempel

Klippning 150 kr