Välkommen till Restaurang Möckeln!

Tjej i köket

Eleverna på Restaurang- och livsmedelsprogrammet lagar maten och serverar gästerna.

zucchinibiffar

Flera alternativ att välja mellan.

Bakning

Covid-19!

Efter en mycket annorlunda vårtermin med tomma lokaler och hemundervisning är eleverna åter tillbaka på skolan. Vi är inriktade på att öppna upp restaurangen inom kort igen och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och restriktioner. Vi kommer att se till att det är avstånd mellan borden och vidta åtgärder för att minska trängsel. Vi ser fram emot att få välkomna er till oss igen!

Vill du äta god och vällagad mat till bra pris? Då ska du besöka Restaurang Möckeln som är Restaurang- och livsmedelsprogrammets egen restaurang. Här är det våra elever som både lagar maten och serverar gästerna.

Restaurangen drivs med syftet att våra elever ska lära sig laga mat och servera i en verklig miljö. All mat lagas från grunden och det är stor variation på rätterna. Lärare med lång branscherfarenhet finns hela tiden med och guidar eleverna för att säkerställa kvalitén och vi arbetar särskilt mycket med hygienkrav.

Höstterminen 2020

Detta läsår ser lite annorlunda ut än tidigare. På programmet har vi en lärlingsklass (åk2), åk3 samt, nytt för i år, en RLVUX klass. Till en början kommer vi enbart ha öppet på Fredagar med åk3 men en förhoppning är att längre fram öppna restaurangen på onsdagar (ev. även tisdagar) med våra vuxenelever. Men vi ger dem lite tid först att bli varma i kockkläderna!

Veckomeny

Menyn som pdf

STÄNGT

MENYPDF

NYHETER

Till höstterminen startar vi i samarbete med Vuxenutbildningen upp ett yrkesvux med inriktning mot kock. 23 elever är antagna! Ett initiativ som vi är ytterst peppade inför. Utbildningen kommer att vara 1 årig och ska resultera i en anställning i en fantastisk bransch. För mer information gå in på: https://www.karlskoga.se/Utbildning--barnomsorg/Vuxenutbildning-i-Karlskoga/Utbildningar/Yrkesvux/Kockutbildning.htmllänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Festmiddag eller Bröllop?

Funderar ni på att hålla fest, bröllop eller en företagsmiddag? Kontakta oss för mer information kring vad vi kan erbjuda. Vi erbjuder anpassade menyer just för er och vi har fulla rättigheter!

Bokning

Bokning sker på 0586-61691 alternativt fredrik.svanberg@karlskoga.se