Välkommen till Restaurang Möckeln!

Tjej i köket

Eleverna på Restaurang- och livsmedelsprogrammet lagar maten och serverar gästerna.

zucchinibiffar

Flera alternativ att välja mellan.

Bakning

OBS!

På grund av restriktioner gällande covid-19 kommer restaurangen hålla stängt resten av terminen. Vi tycker självklart att detta är tråkigt både för er men främst våra elever som missar nyttig undervisning. Vi hoppas att läget ser bättre ut inför höstterminen och hälsar då er alla varmt välkomna tillbaka!

Mvh Lärare och elever på RL-programmet

Vill du äta god och vällagad mat till bra pris? Då ska du besöka Restaurang Möckeln som är Restaurang- och livsmedelsprogrammets egen restaurang. Här är det våra elever som både lagar maten och serverar gästerna.

Restaurangen drivs med syftet att våra elever ska lära sig laga mat och servera i en verklig miljö. All mat lagas från grunden och det är stor variation på rätterna. Lärare med lång branscherfarenhet finns hela tiden med och guidar eleverna för att säkerställa kvalitén och vi arbetar särskilt mycket med hygienkrav.

Vårterminen 2020

Torsdagar håller åk 2 i trådarna och fredagar serverar årskurs 3 en välsmakande lunch. Kl 11.30-13.00 är ni välkomna till bords. I första hand  gäller bordsbokningar som görs på telefonnummer 0586-61691. Det går bra att betala med Swish eller kort.

Veckomeny

Vecka

Menyn som pdf

STÄNGT

NYHETER

Till höstterminen startar vi i samarbete med Vuxenutbildningen upp ett yrkesvux med inriktning mot kock. Ett initiativ som vi är ytterst peppade inför. Utbildningen kommer att vara 1 årig och ska resultera i en anställning i en fantastisk bransch. För mer information och ansökan, gå in på: https://www.karlskoga.se/Utbildning--barnomsorg/Vuxenutbildning-i-Karlskoga/Utbildningar/Yrkesvux/Kockutbildning.htmllänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Festmiddag eller Bröllop?

Funderar ni på att hålla fest, bröllop eller en företagsmiddag? Kontakta oss för mer information kring vad vi kan erbjuda. Vi erbjuder anpassade menyer just för er och vi har fulla rättigheter!

Bokning

Bokning sker på 0586-61691 alternativt fredrik.svanberg@karlskoga.se