Välkommen till Restaurang Möckeln!

Tjej i köket

Eleverna på Restaurang- och livsmedelsprogrammet lagar maten och serverar gästerna.

zucchinibiffar

Flera alternativ att välja mellan.

Bakning

Covid-19!

Efter en mycket annorlunda vårtermin med tomma lokaler och hemundervisning är eleverna åter tillbaka på skolan. Vi är inriktade på att öppna upp restaurangen inom kort igen och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och restriktioner. Vi kommer att se till att det är avstånd mellan borden och vidta åtgärder för att minska trängsel. Vi ser fram emot att få välkomna er till oss igen!

Vill du äta god och vällagad mat till bra pris? Då ska du besöka Restaurang Möckeln som är Restaurang- och livsmedelsprogrammets egen restaurang. Här är det våra elever som både lagar maten och serverar gästerna.

Restaurangen drivs med syftet att våra elever ska lära sig laga mat och servera i en verklig miljö. All mat lagas från grunden och det är stor variation på rätterna. Lärare med lång branscherfarenhet finns hela tiden med och guidar eleverna för att säkerställa kvalitén och vi arbetar särskilt mycket med hygienkrav.

Höstterminen 2020

OBS!! Till följd av covid-19 och de restriktioner som nu råder försöker vi tänka om vad gäller vår lunch. För att minska situationer som kräver kontakt behöver vi göra vissa justeringar och kommer att erbjuda enbart matlådor på onsdagar samt i större utsträckning på fredagar.

Veckomeny

Menyn som pdf

Meny (Enbart matlådor)PDF

MenyPDF

JULTAPAS på MÖCKELN

Nu har vi påbörjat planeringen av vårt julbord på riktigt. Eleverna sitter och tolkar julbordrätterna flitigt för att skapa ett fantastiskt julbord åt Er. När rätterna är spikade kommer vi att delge smakprover på vad som kommer att serveras i år!

Med anledning av Covid-19 så kommer vi i år att ha begränsat antal med platser för att kunna säkerhetsställa avstånd mellan borden. Vi kommer att ta in 30 gäster per sittning så först till kvarn gäller!

I år har vi valt att servera jultapasen vecka 49 och 50.

Vecka 49: Onsdag kväll 18.30 samt fredag lunch 11.30

Vecka 50: Onsdag kväll 18.30 samt fredag lunch 11.30

Pris: Kvällssittning 295kr och lunchsittning 215kr

Kaffe och 1 måltidsdryck ingår.

Festmiddag eller Bröllop?

Funderar ni på att hålla fest, bröllop eller en företagsmiddag? Kontakta oss för mer information kring vad vi kan erbjuda. Vi erbjuder anpassade menyer just för er och vi har fulla rättigheter!

Bokning

Bokning sker på 0586-61691 alternativt fredrik.svanberg@karlskoga.se