Välkommen till Restaurang Möckeln!

Tjej i köket

Eleverna på Restaurang- och livsmedelsprogrammet lagar maten och serverar gästerna.

zucchinibiffar

Flera alternativ att välja mellan.

Bakning

Vill du äta god och vällagad mat till bra pris? Då ska du besöka Restaurang Möckeln som är Restaurang- och livsmedelsprogrammets egen restaurang. Här är det våra elever som både lagar maten och serverar gästerna.

Restaurangen drivs med syftet att våra elever ska lära sig laga mat och servera i en verklig miljö. All mat lagas från grunden och det är stor variation på rätterna. Lärare med lång branscherfarenhet finns hela tiden med och guidar eleverna för att säkerställa kvalitén och vi arbetar särskilt mycket med hygienkrav.

Höstterminen 2019

Torsdagar håller åk 2 i trådarna och fredagar serverar årskurs 3 en välsmakande lunch. Kl 11.30-13.00 är ni välkomna till bords. I första hand  gäller bordsbokningar som görs på telefonnummer 0586-61691. Det går bra att betala med Swish eller kort.

Veckomeny

Menyn som pdf

MenyPDF

Stängt

Jul på Restaurang Möckeln!

Nu har vi på allvar dragit igång planeringen för årets julhändelse. Likt tidigare år vill vi bjuda in till jullunch och julmiddag på vårt vis. Årets "julbord" kommer att serveras i 3 etapper eller på 3 olika stationer. En kall, en varm och en söt. Varje station består av 9 olika rätter med diverse tillbehör. Varje elev har bidragit med en varsin tolkning av klassiska julrätter vilket ger er gäster hela 27 rätter att smaka på! Detta vill ni inte missa!!

För menyn klicka här!Word

Bokning sker som vanligt via mail eller telefon.

V.48

Jullunch på onsdagen 27/11 och fredagen 29/11. Tid 11.30 och pris: 210kr. 1 måltidsdryck och kaffe ingår.

V.49

Julkväll fredagen 6/12. Tid 18.30 och pris: 330kr. Välkomstglögg, 1 lättdryck och kaffe ingår.

Vi har fullständiga rättigheter!

Festmiddag eller Bröllop?

Funderar ni på att hålla fest, bröllop eller en företagsmiddag? Kontakta oss för mer information kring vad vi kan erbjuda. Vi erbjuder anpassade menyer just för er och vi har fulla rättigheter!

Bokning

Bokning sker på 0586-61691 alternativt fredrik.svanberg@karlskoga.se