Välkommen till Restaurang Möckeln!

Tjej i köket

Eleverna på Restaurang- och livsmedelsprogrammet lagar maten och serverar gästerna.

zucchinibiffar

Flera alternativ att välja mellan.

Bakning

Vill du äta god och vällagad mat till bra pris? Då ska du besöka Restaurang Möckeln som är Restaurang- och livsmedelsprogrammets egen restaurang. Här är det våra elever som både lagar maten och serverar gästerna.

Restaurangen drivs med syftet att våra elever ska lära sig laga mat och servera i en verklig miljö. All mat lagas från grunden och det är stor variation på rätterna. Lärare med lång branscherfarenhet finns hela tiden med och guidar eleverna för att säkerställa kvalitén och vi arbetar särskilt mycket med hygienkrav.

Höstterminen 2018

Onsdagar håller åk 2 i trådarna och fredagar serverar årskurs 3 en välsmakande lunch. Kl 11.30-13.00 är ni välkomna till bords. I första hand  gäller bordsbokningar som görs på telefonnummer 070-4162349. Det går bra att betala med kort.

Menyn som pdf

APL

MenyPDF

Jul på Restaurang Möckeln!

Likt tidigare år så närmar sig jul med stormsteg. Därför är vi i full gång med att planera årets julbord på Restaurang Möckeln. Förra årets jultapas var en succé och vi har många som fortfarande pratar om den mat eleverna levererade. Till och med lammtestiklarna har varit en snackis. Det är kul!

Även detta år kommer vi att servera vår tolkning av julklassikerna i tapasform. Skillnaden från förra året är att vi i år testar ett sharing concept där maten serveras på stora fat till bordet som ni sedan plockar från och delar på. 4 olika fat kommer att rulla ut med 6 olika rätter på vardera fat. Totalt 24 olika små rätter med andra ord!

För årets tapasrätter klicka härWord

Ps. Vi har fulla rättigheter!

När serveras då detta?

V.49: Torsdag 6/12 och Fredag 7/12 kl. 11.30 (Pris: 195kr)

V.50: Torsdag 13/12 och Fredag 14/12 kl. 18.00 (Pris: 315kr)

Bokning:

På 0704162351 (dagtid mellan 8.00 & 14.00), via sms eller på

fredrik.svanberg@karlskoga.se

Festmiddag eller Bröllop?

Funderar ni på att hålla fest, bröllop eller en företagsmiddag? Kontakta oss för mer information kring vad vi kan erbjuda. Vi erbjuder anpassade menyer just för er och vi har fulla rättigheter!

Bokning

Bokning sker på 0704162349 alternativt fredrik.svanberg@karlskoga.se