Välkommen till Restaurang Möckeln!

Tjej i köket

Eleverna på Restaurang- och livsmedelsprogrammet lagar maten och serverar gästerna.

zucchinibiffar

Flera alternativ att välja mellan.

Bakning

Vill du äta god och vällagad mat till bra pris? Då ska du besöka Restaurang Möckeln som är Restaurang- och livsmedelsprogrammets egen restaurang. Här är det våra elever som både lagar maten och serverar gästerna.

Restaurangen drivs med syftet att våra elever ska lära sig laga mat och servera i en verklig miljö. All mat lagas från grunden och det är stor variation på rätterna. Lärare med lång branscherfarenhet finns hela tiden med och guidar eleverna för att säkerställa kvalitén och vi arbetar särskilt mycket med hygienkrav.

Vårterminen 2019

Onsdagar håller åk 2 i trådarna och fredagar serverar årskurs 3 en välsmakande lunch. Kl 11.30-13.00 är ni välkomna till bords. I första hand  gäller bordsbokningar som görs på telefonnummer 0586-61691. Det går bra att betala med kort.

Veckomeny

Menyn som pdf

BufféPDF

APL

Festmiddag eller Bröllop?

Funderar ni på att hålla fest, bröllop eller en företagsmiddag? Kontakta oss för mer information kring vad vi kan erbjuda. Vi erbjuder anpassade menyer just för er och vi har fulla rättigheter!

Bokning

Bokning sker på 0586-61691 alternativt fredrik.svanberg@karlskoga.se