Val! Karlskogas Ungdomsfullmäktige

Nu är det snart dags för Karlskoga Ungdomsfullmäktige att genomföra sitt val

Ungdomsfullmäktige är en ungdomsorganisation som är skapad i syfte att göra alla ungdomars röster hörda. Vi arrangerar olika event och deltar bland annat på Drogfri skolavslutningar. Ett annat evenemang som vi varit med och anordnat är gratisbion förra året som var omtyckt.

Under denna mandatperiod har vi påbörjat att utveckla våra kanaler med förtroendevalda i kommunen. Ungdomsfullmäktige vill ha nära kontakt med olika nämnder och nämnder ska kunna ha nära kontakt med oss.

Ett mål som vi vill ha under nästa mandatperiod är att få ett bättre samarbete och kontakt med elevråden. Det är viktigt för oss att kunna få in fler ungdomars röster och där ser vi elevråden som en bra kanal för oss.

Detta mandatår 2018/2019 har flugit förbi och vi ser fram emot nästa mandatår, där vi siktar på att ta Karlskoga Ungdomsfullmäktige till nya höjder med våra nyfunna kontaktnät samt att kunna utöka kontaktnätet ytterligare mot ungdomar.

V 39 drar vi igång vår Kampanjvecka och V 41 har vi vårt val.

Vi finns i rasthallen:

Kampanjvecka v. 39, kl. 10.30- 13.00