Fråga en student! #pluggavidare

Vill du veta mer om hur det är att studera på universitet? Vad man kan läsa vidare till och hur studentlivet är?

Du som är nyfiken på studentlivet har nu möjlighet att ställa frågor till studentambassadörer. Fram till söndagkväll den 17 maj kan du maila in frågor till någon av studentambassadörerna som till exempel rör olika universitetsprogram, kurser och studentliv i allmänhet. Du hittar presentation av studenterna på pluggavidares instagram och facebook. Under vecka 21 kommer du få svar på dina frågor.

Projektet #pluggavidare samarbetar med Örebro universitet och anpassar nu vårens aktiviteter till att ske online. Förutom aktiviteten ”Fråga en student!” kör vi studiehjälp online fyra dagar i veckan. Studentambassadörer från både Örebro och Karlstad universitet sitter redo måndag till torsdag klockan 15:30 till 17:30 när elever hör av sig via hangouts.

Mer information om pluggavidare

Projektet #pluggavidarelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster