Meny

Karlskoga - Gymnasiesärskolan

Hotell, restaurang och bageri

Programmet för hotell, restaurang och bageri ger eleverna grundläggande kunskaper och färdigheter inom dessa yrkesområden.


 

 


Utbildningen skall förbereda eleverna för att kunna arbeta med till exempel bageri- och konditorivaror, livsmedelshygien, dukning, matlagning och hotellservice. Eleverna får under utbildningen möjlighet att utveckla ett serviceinriktat förhållningssätt och förmågan att kommunicera och samverka med kunder.

Utbildningen genomförs i samarbete med gymnasieskolans restaurang- och livsmedelsprogram.

Ikon gymnasiesärskola

Läs mer om programmet

Gryta
Kanelbullar

Exempel på yrken:

  • Text

Rubrik

Rubrik

Rubrik

Rubrik

Text

Rubrik

Text

Rubrik

Text

Rubrik

Text

FUNDERINGAR? VI HJÄLPER DIG!

Har du frågor eller funderingar kring programmet och hur det är att läsa på gymnasiesärskolan?




Ställ en fråga direkt

Sista ansökningsdag är 1 mars 2016

Uppdaterad 2017-08-17 11.38 av Sara Malmborg Norberg